Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Η ζωή δεν ξεκινά μόνο μία φορά!

Σχετικά

6 αγαπημένοι φίλοι…

1 συγκλονιστικό γεγονός που θα ανατρέψει τις ζωές τους και θα γίνει η δεύτερη ευκαιρία που έψαχναν…

Γιατί η ζωή δεν ξεκινά μόνο μία φορά! 

 Η καταπληκτική δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» είναι ένας ύμνος στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα που κάποιοι δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε ή δεν προσπαθήσαμε καν.

Έξι φίλοι με διαφορετικές ανάγκες, καθημερινότητα, όνειρα και αγωνίες έρχονται αντιμέτωποι με κάτι αναπάντεχο. Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου τους ο ένας από αυτούς, ο Άλκης, καταρρέει. Η ιατρική γνωμάτευση τον οδηγεί σε έναν δύσκολο δρόμο, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Δίπλα του, όμως, σε αυτή την ανηφόρα έχει τους φίλους του. Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα. Η ιατρική περιπέτεια του κολλητού τους κάνει όλα τα μέλη της παρέας να επαναπροσδιορίσουν τους εαυτούς τους, τα θέλω και τις ανάγκες τους. Βλέπουν τη ζωή από μια νέα οπτική, συνειδητοποιούν ότι αξίζει να ζουν όπως αυτοί θέλουν και όχι όπως πρέπει και οι ζωές τους αλλάζουν για πάντα προς το καλύτερο. Αποκαλύψεις, συγκρούσεις, απρόσμενοι έρωτες και η δύναμη της πραγματικής φιλίας κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» είναι ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, που μας χαρίζει στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου, και να μας υπενθυμίζει πως κάποιες φορές η ζωή δεν ξεκινά μόνο μια φορά! 

Νέο Πρόγραμμα