Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

Για εμάς

Ο Antenna Europe είναι ο σύνδεσμός μας με τους Έλληνες που ζουν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

Μεταδίδοντας ζωντανά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 TV σε 24ωρη βάση δίνουμε την ευκαιρία στους Ευρωπαίους ομογενείς μας να νιώθουν λίγο πιο κοντά στο σπίτι τους.

Με τα ζωντανά δελτία ειδήσεων, τα ψυχαγωγικά προγράμματα και τα shows μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα και τον παλμό της χώρας.

Παράλληλα, έχουμε εμπλουτίσει το πρόγραμμα μας με ελληνικές και κυπριακές σειρές, ταινίες πρώτης προβολής του νέου ελληνικού κινηματογράφου σε αποκλειστικότητα, καθώς και παιδικά προγράμματα και ειδικά διαμορφωμένες παραγωγές για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Ο Antenna Europe είναι διαθέσιμος σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά μέσω του δορυφόρου ΕUTELSAT και επιπλέον καλωδιακά στη Γερμανία μέσω των KABEL DEUTSCHLAND, UNITY KABEL BW, WILHELM, WILLYTEL, και NET COLOGNE και στη Γαλλία μέσω των FREE και SFR, στην Τουρκία μέσω της TTNET και στην Αλβανία μέσω της ABCOM και της TRING.

Τα συνδρομητικά κανάλια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ εκπέμπουν σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια σπίτια στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη, με μερίδιο αγοράς στην ελληνική ομογένεια που ξεπερνά το 85%. Η παγκόσμια πρόσβαση μας στους Έλληνες του εξωτερικού μας καθιστά στις 5 πρώτες θέσεις των διεθνών καναλιών με τη μεγαλύτερη πρόσβαση παγκοσμίως.

Στόχος μας, είναι η Ελλάδα να φτάνει παντού.

Νέο Πρόγραμμα