Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

    ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

    Υλικά

    • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΙΣΚΟ
    • 250ΓΡ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 
    • 80ΓΡ ΜΠΕΪΚΟΝ
    • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ 
    • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 
    • 50ΓΡ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ 
    • 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ  
    • 1 ΚΑΡΟΤΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ
    • 100ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΔΙΒΑΝΗ
    • 100ML ΡΕΤΣΙΝΑ
    • 200ML ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
    • 50ΓΡ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
    • 50ΓΡ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ
    • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ  
    • ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ

    ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ:

    • 1 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙ
    • ΡΙΓΑΝΗ

     

    Εκτέλεση

    Κόβουµε το κοτόπουλο σε κύβους και το σοτάρουµε σε ένα τηγάνι που έχει κάψει με λίγο ελαιόλαδο MINOS. Αφού πάρει χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε καλαμπόκι, πιπεριά, καρότο, μπέικον και ανακατεύουμε για ακόμα 1 λεπτό. Σβήνουμε με ρετσίνα και στη συνέχεια προσθέτουμε ζωμό λαχανικών, μουστάρδα, μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να βράσει για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τη γραβιέρα ΔΙΒΑΝΗ και ανακατεύουμε ξανά. Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά μας και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με το κοτόπουλο. Σερβίρουμε με ένα ντοματίνι και ρίγανη.  

    Νέο Πρόγραμμα