Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ

    ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ

    Υλικά

    • 400ΓΡ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ 3 ΕΙΔΩΝ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
    • 100ΓΡ ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΖΟΥΛΙΕΝ
    • 100ΓΡ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΕΜΙΝΣΕ
    • 200ΓΡ ΚΟΝΚΑΣΕ            
    • 80ΓΡ ΦΕΤΑ ΔΙΒΑΝΗ
    • 60ML ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ    
    • 30ΓΡ ΠΕΛΤΕ        
    • 30ΓΡ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ        
    • 3ΓΡ ΜΠΟΥΚΟΒΟ            
    • 8 ΣΤΑΓΟΝΕΣ TABASCO
    • 20ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ       
    • ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
    • ΘΥΜΑΡΙ - ΡΙΓΑΝΗ
    • 2 ΠΑΤΑΤΕΣ

    Εκτέλεση

    Σε μία κατσαρόλα αφού κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα για 3-4 λεπτά, προσθέτουμε το κρεμμύδι και τη πιπεριά και ανακατεύουμε ακόμα γι 2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε κονκασέ, πελτέ και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση. Προσθέτουμε θυμάρι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, tabasco, μπούκοβο, μέλι ΑΤΤΙΚΗ και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 20 λεπτά. Πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε μέσα 60 γρ. φέτα σπασμένη. Σερβίρουμε σε μεταλλικό σκεύος κάτω πατάτες τηγανητές, μετά σπετζοφάι, μετά την υπόλοιπη φέτα ΔΙΒΑΝΗ σπασμένη, ρίγανη, ελαιόλαδο.

    Νέο Πρόγραμμα