Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

    ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

    Υλικά

    1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ Ν.10 ΜΙΣΚΟ

    ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ:

    • 400ΓΡ ΚΙΜΑΣ
    • 50ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ TERRA CRETA
    • 1 ΜΙΚΡΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
    • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
    • 40ΓΡ ΚΑΣΕΡΙ ΔΙΒΑΝΗ
    • 1 ΑΥΓΟ
    • ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
    • ΡΙΓΑΝΗ

    ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ:

    • 250ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ
    • 150ΓΡ ΠΑΣΑΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
    • 30ΓΡ ΠΕΛΤΕ
    • 1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
    • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
    • 1 ΠΡΕΖΑ ΦΡΕΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ
    • 1 ΠΡΕΖΑ ΦΡΕΣΚΟΣ ΔΥΟΣΜΟΣ
    • 300ML ΝΕΡΟ
    • ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ

    Εκτέλεση

    Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα σπαγγέτι ΜΙΣΚΟ και τα σουρώνουμε. Τρίβουμε το κασέρι ΔΙΒΑΝΗ. Βάζουμε σ' ένα μπολ τον κιμά, το τριμμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, το κασέρι ΔΙΒΑΝΗ και ένα αυγό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Ανακατεύουμε τα υλικά με το χέρι μας. Πλάθουμε σε πολύ μικρά κεφτεδάκια. Σε μια κατσαρόλα μόλις κάψει ρίχνουμε το λάδι TERRA CRETA και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, στη συνέχεια προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ, την πασάτα και τον πελτέ. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και νερό. Ανακατεύουμε και μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε τα κεφτεδάκια μέσα ωμά. Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα βγάζουμε τα κεφτεδάκια με μία τρυπητή κουτάλα και προσθέτουμε δυόσμο και τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε μία πιατέλα. Από επάνω βάζουμε τα κεφτεδάκια. Σερβίρουμε με βασιλικό.

    Νέο Πρόγραμμα