Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

    ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

    Υλικά

    • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΙΣΚΟ
    • 200ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΕ ΚΙΜΑ
    • 50ΓΡ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ
    • 2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
    • 1 ΣΕΛΕΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
    • 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΣΙ
    • 30ΓΡ ΠΕΛΤΕ
    • 200ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ
    • 40ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
    • 80ΓΡ ΦΕΤΑ ΔΙΒΑΝΗ
    • 1 ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
    • ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
    • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

    ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ

    Εκτέλεση

    Σε μία κατσαρόλα βράζουμε την σπαγγετίνη για περίπου 8 λεπτά. Σε ένα τηγάνι αφού κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σέλερι. Σβήνουμε με το κρασί, στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, τον πελτέ, την πιπεριά ψιλοκομμένη, τον κύβο, νερό, τη φέτα χοντροκομμένη, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να χυλώσει. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά μέσα στη σάλτσα και σερβίρουμε.

    Νέο Πρόγραμμα