Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΙΤΣΑ

    ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΙΤΣΑ

    Υλικά

    • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ Ν.10 ΜΙΣΚΟ
    • 150ΓΡ ΚΑΣΕΡΙ ΔΙΒΑΝΗ
    • 40ΓΡ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
    • 40ΓΡ ΖΑΜΠΟΝ
    • 40ΓΡ ΜΠΕΪΚΟΝ
    • ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ:
    • 400ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΑΣΑΤΑ
    • 10ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
    • 5ΓΡ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    • 5ΓΡ ΡΙΓΑΝΗ
    • 20ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
    • ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

    Εκτέλεση

    Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο, την πασάτα, τη ζάχαρη, τον βασιλικό, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 10 λεπτά. Βράζουμε το σπαγγέτι για 5-6 λεπτά. Σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Τρίβουμε 50 γρ. κασέρι. Αλείφουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο και απλώνουμε τα σπαγγέτι. Αδειάζουμε τη σάλτσα ντομάτας πάνω στα ζυμαρικά και απλώνουμε ομοιόμορφα. Απλώνουμε τα 2/3 του τυριού και βάζουμε μπέικον, ζαμπόν και πράσινη πιπεριά. Τέλος πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνουμε στους 200 ° C (350 ° F) για 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.

    Νέο Πρόγραμμα