Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

    ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

    Υλικά

    • 250ΓΡ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΙΣΚΟ
    • 50ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ TERRA CRETA
    • 100ΓΡ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
    • 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
    • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
    • 200ΓΡ ΠΑΣΑΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
    • 30ΓΡ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
    • 250ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ
    • 100ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
    • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
    • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
    • ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ

    ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ:

    • 50ΓΡ ΦΕΤΑ ΔΙΒΑΝΗΣ
    • ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
    • 20ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ TERRA CRETA

    Εκτέλεση

    Σε μία κατσαρόλα αφού ζεσταθεί ρίχνουμε το λάδι TERRA CRETA και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ώσπου να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και αφού εξατμιστεί προσθέτουμε την πασάτα, το πελτέ, τα μπαχαρικά μας και το λουκάνικο. Συμπληρώνουμε με ζωμό και αφήνουμε να βράσει για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα το κριθαράκι μας και βράζουμε για περίπου 15 λεπτά ακόμα. Μόλις γίνει το κριθαράκι αφαιρούμε από την φωτιά. Σερβίρουμε σε πιάτα και προσθέτουμε τη φέτα ΔΙΒΑΝΗΣ σε κομμάτια, ψιλοκομμένο μαϊντανό και λάδι TERRA CRETA.

    Νέο Πρόγραμμα