Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

    ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

    Υλικά

    • 1 ΠΑΚΕΤΟ  ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΙΣΚΟ  
    • 50ΓΡ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ    
    • 50ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ TERRA CRETA
    • 100ΓΡ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
    • 250ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
    • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
    • 1 ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
    • ΚΑΝΕΛΑ
    • ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ

    ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ 1 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙ 

    ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΜΑΣΤΙΧΑ SKINOS 

    Εκτέλεση

    Σε βαθύ τηγάνι αφού κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο TERRA CRETA και σοτάρουμε κρεμμύδι και σκόρδο μέχρι να καραμελώσουν. Προσθέτουμε το φουντούκι και περιμένουμε να πάρει χρώμα και αυτό. Προσθέτουμε κρέμα γάλακτος, μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αλάτι, πιπέρι, κανέλα και αφήνουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να αρχίσει να δένει. Βράζουμε και σουρώνουμε τα λαζάνια ΜΙΣΚΟ. Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με ένα ντοματίνι και συνοδεύουμε με μαστίχα SKINOS.

    Νέο Πρόγραμμα