Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

    ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

    ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

    Υλικά

    ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:

    • 300ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ DIGESTIVE
    • 100ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΜΕΝΟ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

    • 300ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ, ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ
    • 200ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
    • 100ΓΡ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ
    • 40ML ΜΠΡΑΝΤΥ

    ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ:

    • ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΦΙΛΕ
    • ΦΡΑΟΥΛΑ
    • ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

    ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΤΙΧΑ SKINOS

    Εκτέλεση

    Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε σκόνη και τα ενώνουμε με το βούτυρο που το έχουμε λιώσει. Με το μίγμα αυτό στρώνουμε μια ταρτιέρα και φροντίζουμε το μίγμα να καλύψει και τα τοιχώματα. Βάζουμε τη ταρτιέρα στο ψυγείο περίπου για 2 ώρες. Ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε μέσα τη τριμμένη σοκολάτα, το μέλι και ανακατεύουμε καλά να λιώσει η σοκολάτα. Προσθέτουμε το μπράντυ. Μόλις κρυώσει λίγο τη ρίχνουμε στη βάση της τάρτας. Παγώνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Στολίζουμε με αμύγδαλο φιλέ, φράουλα και σιρόπι σοκολάτας.

    Νέο Πρόγραμμα