Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Μαζί με την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Δρ. Λίζα Βάρβογλη συζητάμε, αναλύουμε, ακούμε τη δική σας φωνή, δίνουμε πρακτικές συμβουλές και βρίσκουμε μαζί λύσεις για μια καλύτερη ζωή! 

Σχετικά

Με την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Δρ Λίζα Βάρβογλη

Η νέα εκπομπή των Καναλιών του ΑΝΤ1 στο εξωτερικό συνδέει όλους τους Έλληνες που ζουν μακριά από την πατρίδα, αναλύοντας και συζητώντας θέματα που απασχολούν τα σπίτια και τις οικογένειες όλων μας, δίνοντας απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές για μια καλύτερη ζωή. 

Μέσα από την εκπομπή «Καλύτερη Ζωή» η καταξιωμένη ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Δρ Λίζα Βάρβογλη ακούει τη δική σας φωνή και αναλύει θέματα που σας απασχολούν. Ανταλλάσσει  απόψεις με τους τηλεθεατές μέσα από διαδικτυακή σύνδεση και συνομιλεί με ειδικούς και γνωστές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνει απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. 

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε διαδικτυακά στην εκπομπή, ή να θέσετε τα δικά σας ερωτήματα στην Δρ Λίζα Βάρβογλη επικοινωνήστε μαζί μας στο kaliterizoi@antenna.gr.

Η ∆ρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D., είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, που έχει κάνει τη µεταπτυχιακή της εκπαίδευση στα Πανεπιστήµια της Βοστώνης Tufts, Northeastern και Harvard (πτυχία Μάστερ, ∆ιδακτορικό και Μεταδιδακτορική Εκπαίδευση). Είναι µέλος του διδακτικού προσωπικού της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, ΜΠΣ «Επιστήµη του Στρες και Προαγωγή της Υγείας» και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο. Τα άρθρα της δηµοσιεύονται σε σηµαντικά ελληνικά και διεθνή επιστηµονικά περιοδικά. Έχει εκτενή εµπειρία µε περισσότερες από 40.000 ώρες ψυχοθεραπείας και συµβουλευτικής µε ενήλικες, παιδιά, εφήβους και οικογένειες, ατοµικά ή οµαδικά, στο γραφείο της, σε σχολεία και στο παιδιατρικό νοσοκοµείο Children’s Hospital του Harvard.

Έχει γράψει επιστηµονικά συγγράµµατα και βιβλία αυτοβοήθειας, καθώς και πολλά παιδικά βιβλία. Το 2016  βραβεύτηκε από την Unesco για την προσφορά της στα γράµµατα και τον πολιτισµό.

Νέο Πρόγραμμα