Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΡΟΔΟΣ

ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ

ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ

Υλικά

  • 1 "σφολιάτα του χεριού σας" της ALFA
  • 1 κιλό ανάμεικτα φρούτα (ροδάκινα, βερίκοκα, κεράσια, βανίλιες, δαμάσκηνα)
  • 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • 2 κ.σ. κόρν φλάουρ
  • 2 κ.σ. αγνό βούτυρο ΔΙΒΑΝΗ
  • 4 κ.σ. ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ :

  • ζάχαρη άχνη
  • μέλι ΑΤΤΙΚΗ
  • γιαούρτι
  • λίγα φύλλα δυόσμου ή λουΐζας

Εκτέλεση

Απλώνουμε την "σφολιάτα του χεριού σας" σε βουτυρωμένο ταψί. Οι άκρες να εξέχουν από το χείλος του ταψιού.
Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα φρούτα σε φέτες μέσα σε μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε στο ταψί, σε λόφο. 
Μισοκλείνουμε την σφολιάτα ώστε το κέντρο της να μένει ανοιχτό. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180° - 200° για 45' μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε λίγο να γίνει χλιαρή και κόβουμε σε κομμάτια τρίγωνα. 
Περιχύνουμε με μέλι ΑΤΤΙΚΗ και σερβίρουμε με γιαούρτι και φύλλα βοτάνων.

Νέο Πρόγραμμα