Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΠΑΡΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ

Υλικά

  • 8 αυγά
  • 100 γρ. φέτα ΔΙΒΑΝΗ
  • 100 γρ. κασέρι ΔΙΒΑΝΗ
  • 1 χωριάτικο λουκάνικο
  • 1/4 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI
  • 3 βρασμένες πατάτες
  • 3 κολοκύθια
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • αλάτι - πιπέρι
  • λίγο φρέσκο θυμάρι
  • λίγο φρέσκο δυόσμο
  • 2 κ.σ. φρυγανιά
  • λίγο ελαιόλαδο ALTIS για το ταψί

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °. Λαδώνουμε μικτό πυρίμαχο σκεύος. Πασπαλίζουμε φρυγανιά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα λουκάνικα.
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά, με αλάτι, πιπέρι και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα λαχανικά, την φέτα και το κασέρι σε κύβους.
Αδειάζουμε στο πυρίμαχο και ψήνουμε για περίπου 35', μέχρι να σταθεροποιηθεί η ομελέτα. Σερβίρεται με πράσινη σαλάτα.

Νέο Πρόγραμμα