Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΝΙΣΥΡΟΣ

ΝΙΣΥΡΙΩΤΙΚΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

ΝΙΣΥΡΙΩΤΙΚΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά

  • 700 γρ. κιμά χοιρινό
  • 1 πακέτο πενάκι MISKO
  • 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 2 κ.σ. δυόσμο
  • 4 - 5 κ.σ. αλεύρι
  • 1 αυγό
  • αλάτι - πιπέρι
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ:

  • 1 κιλό τριμμένες ντομάτες
  • 1/4 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI
  • λίγο κύμινο
  • λίγο φρέσκο δυόσμο
  • αλάτι - πιπέρι
  • τρίμματα φέτας ΔΙΒΑΝΗ

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κρεμμύδια και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά: κιμά, κρεμμύδι, σκόρδο, ντομάτα, κύμινο, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, αλεύρι και τα ζυμώνουμε.
Πλάθουμε και τηγανίζουμε για 2´-3´ τους κεφτέδες ,τους ρίχνουμε στην σάλτσα και βράζουμε για 10'.
Βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε πιατέλα. Περιχύνουμε με τους κεφτέδες στην σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με τρίμματα φέτας ΔΙΒΑΝΗ.
Γαρνίρουμε με φρέσκο δυόσμο. Για την σάλτσα, βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα και βράζουμε μέχρι να πυκνώσει.

Νέο Πρόγραμμα