Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΛΕΣΒΟΣ

ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΣΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΣΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

Υλικά

  • 4 κομμάτια φέτα ΔΙΒΑΝΗ
  • 4 φύλλα Πολίτικο φύλλο της Alfa
  • λίγο αλεύρι
  • 1 ασπράδι
  • λίγο σουσάμι
  • λίγο μαύρο σουσάμι
  • 4 κ.σ. ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI

Εκτέλεση

Πανάρουμε την φέτα ΔΙΒΑΝΗ σε λίγο αλεύρι ώστε να μαζέψει τα υγρά. Ανοίγουμε το “Πολίτικο φύλλο” της Alfa στον πάγκο. 
Αλείφουμε με λάδι το φύλλο. Το διπλώνουμε στη μέση, ακουμπάμε το κομμάτι φέτας και αλείφουμε με το ασπράδι τις άκρες. 
Κλείνουμε σε πακέτο. Όμοια φτιάχνουμε και τα υπόλοιπα .Τα αραδιάζουμε σε σκεύος πασπαλισμένο με αλεύρι και καλύπτουμε με μεμβράνη. Παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε, με την ένωση προς τα κάτω, τα πακετάκια, μέχρι να ροδίσουν. Για 2' - 3' κάθε πλευρά. 
Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν. Όσο είναι ζεστά τα ραντίζουμε με ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ και τα πασπαλίζουμε με καβουρδισμένο σουσάμι και μαυροσούσαμο.

Νέο Πρόγραμμα