Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ

ΣΚΟΡΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΣΚΟΡΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια MISKO Νο 6
  • 5 - 6 σκελίδες σκόρδο
  • 1/3 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI
  • 8 ώριμες και σφιχτές ντομάτες
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • λίγα φρέσκα μυρωδικά
  • 200 γρ. φέτα ΔΙΒΑΝΗ
  • αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο ALTIS και ροδίζουμε τα σπασμένα σκόρδα για 1'. 
Προσθέτουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, την ζάχαρη και αλατοπίπερο. Σιγοβράζουμε την σάλτσα για 30' σκεπασμένη. 
Βράζουμε τα μακαρόνια 2´ – 3´ πιο λίγο από ότι αναγράφεται στην συσκευασία και τα ρίχνουμε με τσιμπίδα στην σάλτσα ντομάτα. Ανακατεύουμε και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 3' . 
Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με τα τρίμματα φέτας ΔΙΒΑΝΗ. Σερβίρουμε με μπόλικη σάλτσα κι έξτρα φέτα.

Νέο Πρόγραμμα