Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΦΕΤΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΦΕΤΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ

Υλικά

  • 400 γρ. φέτα ΔΙΒΑΝΗ
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 3 κ.σ. αλεύρι
  • 2 φλιτζάνια σουσάμι
  • 1/2 φλιτζάνι μαυροσούσαμο
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI
  • ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το σουσάμι και το μαυροσούσαμο σε μπολ.
Κόβουμε την φέτα ΔΙΒΑΝΗ σε κομμάτια. Ταμπονάρουμε στο αλεύρι, ώστε να μαζέψει τα υγρά του τυριού.
Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ. Βουτάμε ένα - ένα τα κομμάτια φέτας κι έπειτα τα πανάρουμε με το σουσάμι. Αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και βάζουμε για λίγο στην κατάψυξη.
Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια, προς δυνατή φωτιά, για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει η κρούστα. Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε με μπόλικο ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

Νέο Πρόγραμμα