Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Υλικά

  • 600 γρ. ανάμεικτα φρέσκα μανιτάρια
  • 1/4 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI
  • 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 λουκάνικο Καστοριάς
  • 4 φέτες μπαγιάτικο χωριάτικο ψωμί
  • θυμάρι
  • ρίγανη
  • 2 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι με σύκο KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • πράσινη σαλάτα για το σερβίρισμα
  • πιπεριές Φλωρίνης ψητές για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι. Ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με το βαλσάμικο ξίδι KALAMATA PAPADIMITRIOU.
Φρυγανίζουμε τις φέτες ψωμί. Χτυπάμε σε μπολ λίγο ελαιόλαδο, λίγο βαλσάμικο με σύκο KALAMATA PAPADIMITRIOU και λίγο θυμάρι ή ρίγανη. Με πινέλο αλείφουμε το φρυγανισμένο ψωμί.
Αραδιάζουμε τις φέτες σε πιατέλα και ισομοιράζουμε την τηγανιά μανιταριών.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα και ψητές πιπεριές. Ραντίζουμε με το υπόλοιπο λαδόξυδο.

Νέο Πρόγραμμα