Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΚΑΣΕΡΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΚΑΣΕΡΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Υλικά

  • φέτες χοιρομέρι Ευρυτανίας
  • 8 μπαστουνάκια κασέρι ΔΙΒΑΝΗ
  • πράσινη ανάμεικτη σαλάτα
  • 1/4 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / ELANTHI / SOLON
  • 4 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι με σύκο KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • φοινόκιο σε λεπτές φέτες
  • πιπεριά κόκκινη σε φέτες
  • 1/2 φλιτζάνι κασέρι ΔΙΒΑΝΗ
  • κριτσίνια σουσαμιού
  • κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι και λεμόνι KALAMATA PAPADIMITRIOU

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τις φέτες χοιρομέρι. Τυλίγουμε μέσα το κασέρι ΔΙΒΑΝΗ. 
Αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180° για 7'- 8' μέχρι να λιώσει το κασέρι.
Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε μπολ. Προσθέτουμε το φοινόκιο και την πιπεριά.
Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο ALTIS και το βαλσαμικό ξίδι με σύκο KALAMATA PAPADIMITRIOU, πασπαλίζουμε με το κασέρι και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε σε πιατέλα. Σπάμε από πάνω τα κριτσίνια σουσαμιού και στήνουμε στο κέντρο τα ρολά χοιρομέρι με κασέρι ΔΙΒΑΝΗ.
Περιχύνουμε με λίγη κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι και λεμόνι KALAMATA PAPADIMITRIOU.

Νέο Πρόγραμμα