Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

Συνταγές

    ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΕ ΜΕΛΙ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕ

    ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΕ ΜΕΛΙ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕ

    Υλικά

    • 3 πολύ ώριμα αβοκάντο
    • 70 γρ. κακάο άγλυκο
    • 200 γρ. ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ
    • 120 γρ. κρέμα καρύδας
    • 3 κ.γ. υγρή βανίλια

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:

    • 100 γρ. σοκολάτα σε τρίμματα
    • φράουλες

    Εκτέλεση

    Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του γλυκού είναι τα ώριμα και πολύ μαλακά αβοκάντο, πολύ καλής ποιότητας κακάο και μέλι ΑΤΤΙΚΗ.Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά -εκτός από το τρίμμα σοκολάτας- , μέχρι η υφή να είναι βελούδινη και να θυμίζει μια κανονική μους. Γεμίζουμε ποτήρια και παγώνουμε. Γαρνίρουμε με τρίμμα σοκολάτας και κόκκινα φρούτα.

    Νέο Πρόγραμμα