Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΦΛΩΡΙΝΑ

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

Υλικά

  • 500 γρ. μακαρόνια MISKO Νο 2
  • 1/3 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI
  • 4 πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 μελιτζάνα φλάσκα
  • 2 ξερά κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • 2 συσκευασίες ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 300 γρ. τρίμματα φέτας ΔΙΒΑΝΗ
  • λίγο φρεσκοκομμένο δυόσμο
  • λίγο φρεσκοκομμένο βασιλικό
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και την μελιτζάνα για 4-5'. Αλατίζουμε για να μαλακώσουν τα λαχανικά. Ανακατεύουμε τακτικά.Σβήνουμε με τη κρέμα βαλσαμικού KALAMATA PAPADIMITRIOU και προσθέτουμε την ντομάτα. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 20'. Τρίβουμε πιπέρι και πασπαλίζουμε με τα βότανα. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε πιατέλα. Περιχύνουμε με την σάλτσα και πασπαλίζουμε με την φέτα ΔΙΒΑΝΗ.Τέλος ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως.

Νέο Πρόγραμμα