Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΤΡΙΚΑΛΑ

ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

Υλικά

  • 6 φέτες χοιρινό μπούτι λεπτές
  • 200 γρ. κασέρι ΔΙΒΑΝΗ
  • 1/4 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI
  • 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί
  • 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 3 χρωματιστές πιπεριές
  • αλάτι - πιπέρι
  • φρέσκο θυμάρι
  • πουρές για το σερβίρισμα
  • πράσινη σαλάτα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τις φέτες χοιρινό όσο πιο λεπτά μπορούμε. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. 
Κόβουμε το κασέρι ΔΙΒΑΝΗ σε μπαστουνάκια. Γεμίζουμε κάθε κομμάτι χοιρινό με κασέρι. Το τυλίγουμε σε ρολό. 
Το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ροδίζουμε τα ρολά. 
Προσθέτουμε τις χρωματιστές πιπεριές. Αφήνουμε να μαραθούν για 4´-5'. Σβήνουμε με το κρασί. 
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε να πιουν τα υγρά τους. 
Ανακατεύουμε σε μπολ τη μουστάρδα, το βαλσαμικό ξίδι με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU και το θυμάρι και περιχύνουμε ένα ένα τα ρολά. Γλασάρουμε την σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως με πουρέ πατάτας και πράσινη σαλάτα για συνοδευτικά.

Νέο Πρόγραμμα