Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΚΟΖΑΝΗ

ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

Υλικά

  • 3 κεσεδάκια άπαχο γιαούρτι
  • 1/2 φλ. ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ
  • 1/2 φλ. καρύδια
  • 1/4 φλ. τρίμματα σοκολάτας

Εκτέλεση

Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μέλι ΑΤΤΙΚΗ και τη σοκολάτα και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά. Το παγώνουμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίσει να σφίγγει το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές να αφρατέψει. 
Προς τα τελευταία χτυπήματα που θα έχει κάνει σώμα (θα στέκεται) προσθέτουμε τα καρύδια. Το σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού, περιχύνουμε το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ και πασπαλίζουμε καρύδια και τριμμένη σοκολάτα. 
Αν έχουμε παγωτομηχανή, αφού ενώσουμε τα υλικά τα ρίχνουμε μέσα και μόλις σταθεροποιηθεί, προσθέτουμε τα καρύδια και την σοκολάτα. Παγώνουμε στην κατάψυξη.

Νέο Πρόγραμμα