Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΚΟΖΑΝΗ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΕ ΦΕΤΑ

Υλικά

  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI
  • 6 μελιτζάνες φλάσκες
  • 3 πιπεριές Φλωρίνης
  • 200 γρ. φέτα ΔΙΒΑΝΗ
  • 4 ξερά κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 4 ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 4 ΚΣ κρέμα βαλσαμικού “KALAMATA PAPADIMITRIOU”
  • αλάτι - πιπέρι
  • κύμινο
  • πάπρικα
  • φύλλα δυόσμου
  • φύλλα μαϊντανού

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις μελιτζάνες και τις πιπεριές. Σοτάρουμε για 5' ανακατεύοντας. Σβήνουμε με τη κρέμα βαλσαμικού με φράουλα “KALAMATA PAPADIMITRIOU” και προσθέτουμε τις ντομάτες.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κύμινο και την πάπρικα και σιγοβράζουμε το φαγητό για 30' για να μελώσει. Προς το τέλος του βρασμού ρίχνουμε την φέτα σε χοντρά κομμάτια και τα μυρωδικά.
Τρώγεται και κρύο πάνω σε φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί. Συνοδεύεται με ψητά λουκάνικα.

Νέο Πρόγραμμα