Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΛΑΡΙΣΑ

ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ

Υλικά

8 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης (κέρατο)
2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
300 γρ. φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ θρυμματισμένη
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, το γιδοτύρι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο και τον άνηθο και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε. Αφαιρούμε το καπάκι της πιπεριάς κόβοντας μια φέτα. Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τα σποράκια και τις γεμίζουμε με ένα κουταλάκι. Ξαναβάζουμε το καπάκι. Τις βάζουμε σε λαδωμένο ταψί. Αλείφουμε με ελαιόλαδο. Βάζουμε στο φούρνο για 30´ στους 180°C μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε. Ραντίζουμε με λαδόξυδο. Εναλλακτικά τηγανίζουμε τις πιπεριές σε ελαιόλαδο και σερβίρουμε ραντίζοντας τις με λίγο ξύδι η σβήνοντας τις με ξύδι στα τελευταία λεπτά τηγανίσματος.

Νέο Πρόγραμμα