Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΗ ΦΡΟΥΤΑΛΙΑ

ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΗ ΦΡΟΥΤΑΛΙΑ

Υλικά

  • μερίδες: 4
  • προετοιμασία: 5΄
  • μαγείρεμα: 15΄
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα
  • 2 πατάτες
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • 6 αυγά
  • αλάτι, πιπέρι
  • δυόσμος ξερός, τριμμένος
  • 150 γραμ. γιδοτύρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το χωριάτικο λουκάνικο και την πατάτα σε λεπτές φέτες. Tα σοτάρουμε μαζί σε ένα τηγάνι στο ελαιόλαδο, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μελώσουν οι πατάτες. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με αλάτι, πιπέρι, τον δυόσμο και το τυρί της αρεσκείας μας. Ρίχνουμε το μείγμα αυγών στο τηγάνι και το απλώνουμε ώστε να πάνε τα αυγά παντού. Σιγομαγειρεύουμε τη φρουτάλια μέχρι να σταθεροποιηθεί για περίπου 6´ - 7´, την αναποδογυρίζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο της να ροδίσει ελαφρά κι από την άλλη πλευρά. Αν θέλουμε, μπορούμε να την ψήσουμε και στο φούρνο.

Νέο Πρόγραμμα