Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Τρεις οικογένειες που συνδέονται μεταξύ τους με συγγένεια αίματος και εξ΄αγχιστείας. Τρεις οικογένειες, που κατάγονται από την Πάτρα, την Καλαμάτα, την Λειβαδιά και τις Σέρρες.

Σαββατοκύριακο 10:00

Σχετικά

Τρεις οικογένειες που συνδέονται μεταξύ τους με συγγένεια αίματος και εξ΄αγχιστείας. Τρεις οικογένειες, που κατάγονται από την Πάτρα, την Καλαμάτα, την Λειβαδιά και τις Σέρρες. Μέσα στο χωνευτήρι της Αθήνας γίνονται ίδιοι αλλά κρατούν απεγνωσμένα και τις ιδιαιτερότητες του τόπου τους. Λαϊκοί άνθρωποι με τις φιλοδοξίες, τα όνειρά τους, την αγωνία τους για τα παιδιά. Τον ανταγωνισμό, τη ζήλεια αλλά και την αγάπη και την αλληλεγγύη.

Ένας κόσμος όπου η κρυφή κυριαρχία των γυναικών, οδηγεί σε σύγκρουση πολλές φορές ακατανόητες για τους άντρες. Το «ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ» είναι η απεικόνιση της σημερινής λαϊκής Ελλάδας, που ονειρεύτηκε ότι μέσα από το χρηματιστήριο θα γίνει Ελντοράντο αλλά παρέμεινε στο «πιάσε μια φέτα κι ένα τζατζίκι».

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αντώνης Τέμπος
ΣΕΝΑΡΙΟ:Λευτέρης Καπώνης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:Γιώργος Παρτσαλάκης,Υρώ Μανέ,Κώστας Κόκλας,Δημήτρης Μαυρόπουλος,Δημήτρης Τζουμάκης,Ζώγια Σεβαστιανού,Θεοδώρα Σιάρκου,Σοφία Μυρμιγκίδου,Νεφέλη Ορφανού,Αλέκος Κολιόπουλος,ΑιμιλίαΒασιλακάκη ,Στέλλα Γιαμπουρά,Χρήστος Νταρακτσής ,Γιάννης Οικονομίδης ,Δήμητρα Αγγελοπούλου

Νέο Πρόγραμμα